Yazık değil mi bu esnafa, vatandaşa…

Az bir yağmurda bir göle dönen pazar alana vatandaş giremedi. Esnaf ise malını koruma derdine düştü.

Kocaeli’de belediyeler her fırsatta altyapı yatırımı ile övünüp dursa da, kentin bazı noktalarından gelen görüntüler işin renginin hiçte onların anlattığı gibi olmadığı ortaya koyuyor. En küçük yağmurda bile bazı bölgeler sular altına kalıyor.

Dün yine Kocaeli yağışlı bir havanın etkisi altındaydı. Yer yer yağmur şiddetini arttırsa bile öyle altyapıyı zorlayacak kadar etkili bir yağış olmadı. Bunda rağmen Derince'de bulunan pazar alanı sular içinde kaldı.

Derince Teteperla’da kurulan pazar alanı yağan az bir yağmurda bile sular altındaydı. Pazarcı esnafı suların bastığı alanda satış yapmak zorunda kaldı. Alışveriş yapmak isteyen vatandaş ise sular altında kalan pazar alanına giremedi bile.

Esnaf ve vatandaşlar her yağmurda bu manzaranın yaşandığı belirterek, ne Büyükşehir Belediyesi’nin ne de Derince Belediyesi’nin hiçbir çalışma yapmadığı dile getirdi. Yetkililerin biran önce bu alanda çalışma yapması isteniyor.

07 May 2018 - 10:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

ErsoyDan mülki amirlere - Yağan yağmurda neden milletinize bu rezilliklerin sebebini anlatmıyor İlçe kaymakamları,adama sorarlar bre bu kepazelik ne sene 2018de,he siyasi parti ilçe başkanları sabandan akşama mangalda kül bırakmayanlar herşeyden anlayan yeşil tişörtlü beni eylemci diye tanımlayanlar çok bilenler sizin oraya yağmur yağmıyor mu siz niye hiç konuşmuyorsunuz,iş sağlık müdürü bu sellerden sonra halkımızda görülebilecek sağlık rahatsızlıkları yönünden ne önlem alıyorsunuz,ANLATSANIZA MİLLETİMİZE,milletimiz size sormaya geldiğinde ilk sağlık müdürlüğünde polis çağıracakmısınız onu da milletimizle paylaşın,konu ile ilgili valiliğe milletimiz dilekçe vermeye gelirse ortalama kırk dakikasını alacakmı?

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mayıs 10:42