Ticari taksi suya gömüldü!

Öğle saatlerinde yağmur yağışı yeniden etkili oldu. Gök gürültüsüyle birlikte etkili olan şiddetli yağış nedeniyle yollar yeniden sularla kaplandı. D-100 Karayolu üzerinde bulunan alt geçitler suyla dolarken, araçlar güçlükle ilerledi.

Ticari taksi suya gömüldü!
Ticari taksi suya gömüldü!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Dün geceden saatlerinden bu yana etkili olan yağışlar sırasında Gebze Eskihisar Kavşağı alt geçidini su bastı. Bir taksi suların içerisinde kaldı. İtfaiye ekibi aracı suların içerisinden çekti. Alt geçit ulaşıma kapanırken, ulaşım yan yollardan sağlandı. Gölcük Yazlık Mahallesi'nde bulunan sentetik saha ise sular altında kalarak kullanılmaz hale geldi.

Meteoroloji'nin verilerine göre Karamürsel'e metrekareye 89,4, Gölcük'e 81, İzmit'e ise metrekareye 79,8 kilogram yağmur düştü. İSU ve belediye ekipleri vidanjör, motopomp ve dalgıç pompalarla su basan yerlerde çalışma yaptı.

#

27 May 2018 - 15:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemitoğulları gülsüm - REZİLLİĞİN TABLOSU SERGİSİNDE belediye başkanları vali ve vekillerin ağzını bıçak açmıyor nedense!

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 15:38