Sıra Gecesi her çarşamba Yağız Kebap’ta!

Yöresel lezzetlerin uğrak mekanı haline gelen Yağız Kebap, her Çarşamba gecesi Sıra Gecesi Ekibi ile gönülleri mest ediyor.

Yöresel lezzetler ile fark yaratan Yağız Kebap, her Çarşamba Sekiz Kişilik Sıra Gecesi Ekibi müzik ziyafeti vermeye devam ediyor.

GELENLER MEST OLUYOR!

Kocaeli Urfalılar Derneği bünyesindeki Urfa’lı mahalli sanatçılardan oluşan sıra gecesi ekibi, gönülleri mest etmeye devam ediyor. Şef ve solistliğini Vahit Kurt’un yapmış olduğu sekiz kişiden oluşan sıra gecesi ekibi, Güneydoğu Bölgesi ezgilerinin yanı sıra misafirlerden gelen istekler üzerine farklı yörelerin türkülerini de seslendiriyor. Ayrıca Urfalı Mehmet Usta’nın meşhur etli çiğ köftesi sıra gecesi esnasında misafirlerin önünde yoğrularak geceye katılanlara ikram ediliyor.

FARK BURADA!

300 metrekarelik kapalı alanda aynı anda 300 kişiye hizmet verilebilen ve yaklaşık 30 kişinin çalıştığı restaurantta ızgara çeşitlerinden tatlısına pidesinden lahmacununa kadar her şey var. Ayrıca yöresel lezzetler ile fark yaratan Yağız Kebap’ta alternatifiniz oldukça fazla…

BİRBİRİNDEN LEZZETLİ DİĞER YEMEKLER

Türk Mutfağının en lezzetli yemeklerinin verildiği mekanda kendinizi nezih bir ortamda ve ev rahatlığında hissediyorsunuz. Oldukça ferah bir ortamda birbirinden lezzetli yemekler sizleri bekliyor. Yağız Kebap’ta pide, lahmacun, köfte, kebap çeşitleri, sac kavurma, kuzu tandır, kuzu pirzola, kuzu şiş, kuzu ciğer, kuzu külbastı, et sote,   ve beyaz et çeşitlerinin yanı sıra kelle-paça ve işkembe çorbaları da alternatifler arasında yer alıyor.

EFSANE LEZZETLER ŞIRDAN, KIRKKAT, MUMBAR DOLMASI YAĞIZ’DA…

Adana bölgesinin efsane lezzetleri arasında yer alan Şırdan Dolması, Kırkkat ve Mumbar Dolması da alternatifleriniz arasında yer alıyor.

OTOPARK SORUNU YOK

Gecenin geç saatlerine kadar hizmet verilen mekanda park sorunu bulunmuyor. Sadece Yağız Kebap’ın misafirlerine hizmet veren otopark ücretsiz olarak kullanabiliyor.

Yağız Kebap kalitesinde hazırlanan envai çeşit yemeklerimizi yerken mahalli sanatçılarla Güneydoğu Bölgemizin ezgileriyle güzel bir gece geçirmek istiyorsanız işte mekanın adres ve telefonu:

Adres: Kandıra Sapağı Yahya Kaptan Yolu üzeri Demokrasi Bulvarı 

Rezervasyon Telefonu: 0262 311 46 46

#

08 Kas 2018 - 14:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.