Oje

Oje tırnakları güzelleştirmek, süslemek amacı ile kullanılır. Mevsimine, mekâna, kıyafete göre sürülen ojeler kadınların vazgeçilmezi. Çok eski tariht...

Oje tırnakları güzelleştirmek, süslemek amacı ile kullanılır. Mevsimine, mekâna, kıyafete göre sürülen ojeler kadınların vazgeçilmezi. Çok eski tarihte sağlıklı tırnaklar ve bakım için kullanılan günümüzde değişime uğrayıp tırnakların güzel görünmesi, göze hitap etmesi için kullanılmaya başlanmıştır. Uzamanlar tarafından onaylanan oje içeriğinde ki maddeler sayesinde tırnaklarınız kırılmamakta ve beslenmektedir.

Oje, İçinde Ne Var?

Oje dört ana bileşenden oluşur. Bunlar renk pigmentleri, çözücüler, plastizerler, polimerlerdir. Renk pigmentleri ojenin rengini oluşturur. Polimerler tosilamit/ formaldehit reçine karışımından oluşur, ojenin parlak olmasını ve tırnağa yapışmasını sağlayan maddeler bunlardır. Çözücüler ojenin akışkan kıvama gelmesine yardımcı olur. Tırnağa sürüldükten sonra hava ile temas edince buharlaşmasıyla oje kurur. Plastizerler ise içeriğindeki maddeler sayesinde tırnağa zarar vermez çatlamasını önler.

Birçok renk seçeneği ile ojeler parmaklara renk katmaya devam ediyor. Bu kadar fazla renk seçeneğinin olmasının sebebi ise renk pigmentleri. Renk pigmentlerinin ana maddesi metal oksit tozlarıdır.

Parlak, mat, ışıltılı seçenekleri ile modanızın gözdesi olmaya devam etmekte ve her gün yeni trendlerini sizlere sunmaktadır. sayfasını incelediğinizde farklı renk seçeneklerini göreceksiniz.

25 Haz 2019 - 17:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.