Xiaomi Mi6 Nerden Ve Neden Satın Alınmalıdır?

Xiaomi Mi6 2017 Nisan ayında piyasaya sürülmüş Amiral Gemisi, diye tabir edilen cihazlara rakip olarak çıkmış Xiaomi’nin en güçlü telefonlarından bir...

Xiaomi Mi6

2017 Nisan ayında piyasaya sürülmüş Amiral Gemisi, diye tabir edilen cihazlara rakip olarak çıkmış Xiaomi’nin en güçlü telefonlarından bir tanesidir. Xiaomi sadece donanım bakımından değil kamer ve pil performansı bakımından da diğer birçok telefonun önünde. Ayrıca fiyat konusunda da diğer diğer cihazlara göre çok daha fazla avantajlı bir durumdadır.

içeriğinde 2017 yılının en güçlü yonga seti olan Qualcomm Snapdragon 835’i barındırmaktadır. Bu yonga setinin yanında da tam olarak uyumlu bir grafik işlemcisi olan yine 2017 yılının en güçlü grafik işlemcisi olan Adreno 540’ı içermektedir. Böyle bir güçlü bir telefonda iyi bir bellek (ram) ve iyi bir depolama da olmazsa olmazları arasındadır. Xiaomi mi6 4 ve 6 gb olmak üzere iki farklı ram modeli ile karşımıza çıkmaktadır. 4 gb modeli için 64 gb depolama seçeneği mevcuttur. 6 gb modeli için ise hem 64 gb hem de 128 gb’lık depolama seçeneği mevcuttur.

Xiaomi Mi 6 Kamera Bakımından Nasıl Bir Telefondur?

Xiaomi mi 6 12+12 MP (megapixel) olmak üzere iki adet kameraya sahiptir. 720p 120 FPS 1080p 30 FPS ve 4K 30 FPS video çekme özelliği sunar.

Kamere özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

Phase Detect Auto-Focus (PDAF)

Hızlı Odaklama

Panorama

HDR

Otomatik odaklama

Sesli komut

Yüz Algılama

Elle Odaklama

Coğrafi konum etiketleme

Dahili QR Kod Okuyucu

Depth of Field (DOF)

Portre Modu (Blur efekti daha profesyonel bir görünüm elde etmeyi sağlar.)

Seri Çekim (Burst) Modu

Sony Exmor RS Sensör (IMX386)

Zamanlayıcı

6 Elementli Lens.

Xiaomi Mi 6 Nereden Satın Alınmalıdır?

Xiaomi mi6

hem teknik özellikleri bakımından hem de rakiplerine oranla avantajlı fiyatı ile son zamanlarda Türkiye piyasasının da vazgeçilmez bir cihazı haline gelmiştir. İçerdiği teknik özelliklerin yanı sıra markanın yapımı olan MIUI ara yüzü ile kullanıcılara akıcı bir ara yüz deneyimi sunmaktadır. Cihazı satın almak veya incelemek isteyenler

adresine göz atabilirler.

#

01 Eki 2018 - 08:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.