Kocaeli ANTEPİA’yı çok sevdi..!

Antepia; Antep ve Urfa’dan ilimize uzanan ve İzmit’te bugüne dek açılmış en iddialı kebap restoranı. Öyle ki her şeyiyle yörenin adını da hakkını da v...

Kocaeli ANTEPİA’yı çok sevdi..!
Kocaeli ANTEPİA’yı çok sevdi..!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Antepia; Antep ve Urfa’dan ilimize uzanan ve İzmit’te bugüne dek açılmış en iddialı kebap restoranı. Öyle ki her şeyiyle yörenin adını da hakkını da vermeye geldiler. Etinden baharatına, menüsünden sunum şekline kadar her şey yıllardır süre gelen geleneklerine ait. Şuayip Ökten ve Ali Sertkaya ortaklığıyla kentimize açılan Antepia, kendine has iddialı lezzetleri ve uygun fiyatlı menüsüyle müşterilerinden tam not almaya devam ediyor.

BENZERİ OLMAYAN BİR KEBAP RESTORANI

Yahya Kaptan- Kandıra sapağı arasında ki 4 katlı ve ihtişamlı kebap salonunda yok yok. Sadece kebap yemek için değil Vip toplantılar ve özel organizasyonlar için hazırlanmış bölümü 4. katta misafirlerini bekliyor. Aynı zamanda bu organizasyonlarınızı enfes kebap çeşitleri ve künefeler eşliğinde yapmanızda mümkün.

YÖRESEL KAHVALTI ANTEPİA’DA.

Her şeyin yöresel ve özenli olduğu restoranda kebap çeşitleri gibi kahvaltı çeşitleri de oldukça zengin. Özellikle Antep ve Şırnak’tan sadece kahvaltıda servis edilecek olan peynirler getirtiliyor.

İŞİN EHLİ USTALARDAN ENFES LEZZETLER

Sipariş verdiğiniz anda közde ciğer ve kebap çeşitleri Antep ve Urfalı kebap ustalarının ellerinden masanıza geliyor. Size kalan yemeğinizi afiyetle yemek oluyor.

LEZZETLER YÜKSEK, FİYATLAR MAKUL..!

Antepia’nın son derece şık ve ihtişamlı restoranında muhteşem kebap çeşitleri ve künefeleri uygun fiyata yiyebiliyorsunuz. Kebaptan künefeye yöresel lezzetlerin buluştuğu bu salonda fiyatlar oldukça makul.

Antepia Kandıra Sapağı – Yahya Kaptan yolu üzerinde Kocaeli Tıp Merkezi yan tarafında.

İletişim: 0533 164 46 41

Facebook / Instagram : antepiakocaeli

#

19 Eki 2018 - 09:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.