Mevsim Değişiklikleri Lohusalık Dönemine Etki Eder mi?

Annelik dünyanın en güzel duygularından biri olsa da zaman zaman anneleri ve anne adaylarını oldukça zorlayabiliyorlar. Vücutta yaşanan rahatsızlıklar...

Annelik dünyanın en güzel duygularından biri olsa da zaman zaman anneleri ve anne adaylarını oldukça zorlayabiliyorlar. Vücutta yaşanan rahatsızlıklar ve dış ortam bu olumsuzlukların başında gelmektedir. Her insanda olduğu gibi yeni doğum yapmış anneler de mevsim geçişleri gibi durumlardan etkilenirler. Hatta duygu durumlarının hassasiyeti ve vücuttaki değişimlerden dolayı normal kişilerden daha çok etkilenirler. Tabi ki de bu olumsuzluklar kişinin mevsim ile arasının nasıl olduğuyla da bağlantılıdır. Ancak lohusalık döneminde annelerin ruhsal durumlarında değişiklikler yaşanması kaçınılmazdır ve bunu unutmamakta fayda vardır.

Hem lohusalığın getirdiği hem de mevsim geçişlerinde yaşanan duygu durumu değişiklikleri bazı zamanlar oldukça zor durumlar yaşatabiliyor. Bunun en başta gelen sebeplerinden biri havadaki ani sıcak ve soğuk geçişleri oluyor. Mesela yazın doğum yapmış anneler genelde sıcaktan ve terden dolayı asabi olabiliyorlar. Biz, lohusahamile.com olarak bu durumu da sizler için düşündük ve yazın sıcağında sizlere rahat ve konforlu bir lohusalık dönemi yaşatmak için profesyonel ekibimizle sıkı bir çalışma içerisine girdik. Sıkı çalışmalarımız sonucunda esnek ve hava alabilir yapıda lohusa giyim ürünleri ürettik. Bunların en başında hamile pijamaları ve lohusa gecelik ürünlerimiz gelmektedir. Ürünlerimiz dokuma ve dikiş yapılarından dolayı terletmeyen ve hava alabilen yapıda üretilmişlerdir.

Yazın yaşanan sık sık terleme durumu lohusalık döneminde sürekli evde duran anneler için oldukça sıkıntılı bir durumdur. Çünkü hem hava hem de lohusalığın getirdiği stresten dolayı sıkça terleyebilirsiniz ve bu durumda aynı kıyafeti bir kaç gün arka arkaya kullanmak sizin ve bebeğiniz için sağlıklı olmayan bir durumdur. Bu yüzden hem gündüz rahatlıkla kullanabileceğiniz hem de gece yatarken size pijamaların aynı konforunu sunacak lohusa pijama ve lohusa gecelik modellerimizi lohusahamile.com sitemiz üzerinden inceleyebilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz.

Ürünlerimizin Faydaları

Ürünlerimiz %100 pamuklu yapıları dolayısıyla esnek ve hava alabilirler. Bu şekilde hareket kabiliyetiniz engellenmez ve terleme gibi istenmeyen durumlar da engellenmiş olur. Ayrıca hava alabilir kumaş yapısının getirdiği bir avantaj da şu dur; hava almayan ürünler kullanıldığında kıyafet içerisinde ve deri üzerinde bulunan bakterilerin çoğalma hızını arttırmış olursunuz. Ancak size sunduğumuz ürünler ile bu faktörü de kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca lohusa gecelik modellerimizin gizli emzirme özellikleri sayesinde bebeğinizi emzirmek de bir o kadar kolay olacaktır.

15 Eki 2019 - 17:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.