2019 Tişört Trendleri

Tişört sıcak yaz günlerinde en çok tercih edilen ve giyilen kıyafetlerden biridir. Tişört modası her geçen sene hatta her geçen sezon değişmektedir. E...

Tişört

sıcak yaz günlerinde en çok tercih edilen ve giyilen kıyafetlerden biridir. Tişört modası her geçen sene hatta her geçen sezon değişmektedir. Erkekler için üretilen tişört modelleri ile kadınlar ve çocuklar için üretilen modeller birbirinden farklılık göstermektedir. Tişört alırken özellikle pamuk ve yakmayan kumaştan üretilmiş olmasına dikkat etmek gerekmektedir. Yazın havaların ısındığı için içinde kendinizi rahat ve iyi hissedeceğiniz modelleri ve ürünleri seçmelisiniz. Bu yüzden özellikle naylonsu tişörtlerden uzak durmalısınız. Hem sağlığınız hem rahatınız için yüzde yüz pamuklu ve ince tişörtler daha doğru bir tercih olacaktır.

Erkek Tişört Modelleri

Erkek tişört modellerinde bu sene özellikle yakalı modeller en sık tercih edilenler arasındadır. Aynı zamanda v yaka ve bisiklet yaka tişörtlerde bulunmaktadır. Erkek tişört ürünlerinde bu sezon özellikle sarı, kırmızı gibi canlı renkleri de görmek mümkündür. Bunların yanı sıra yine klasik olarak mavi, lacivert, yeşil, gri, beyaz gibi tonlarda sık tercih edilmektedir. Dar kalıp erkek tişört modelleri üretildiği gibi bol, normal kesim modellerde bulunmaktadır.

Kadın Tişört Modelleri

Kadın tişört modellerinde beyaz, krem, kırmızı, sarı, yeşil, pembe, lacivert, siyah renkler ağırlıklı olarak kullanılmaktadır. Kadın tişört modellerinin düz, sade, tek renk olanları olduğu gibi aynı zamanda yazılı, desenli, çizgili modelleri de mevcuttur. Birbirinden şık erkek ve bayan tişört modelleri için https://tr.uspoloassn.com/erkek-polo-tisort/ adresine bakabilirsiniz.

18 Oca 2019 - 17:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.