Kocaeli’de çok sayıda okulun müdürü değişiyor!

Kocaeli’de görevlerinde 4 yılı dolduran 109 okul müdürü değişecek.

Zaman zaman büyük tartışmalara neden olan okullardaki idareci değişiklikler devam ediyor. Okullarda müdür olarak görev yapan idareciler daha önce alınan bir kararla artık uzun sür bu görevlerini yapamıyordu. Bu kapsamda Kocaeli’de bulunan okullarda görev yapan 109 okul müdürü değişecek.  309 aday ise müdür olmak için sınava girecek. Müdür adayları nisan ayında sözlü sınava girecek. Adayların tercih ettikleri okula sözlü sınavı kazananların görevlendirmeleri puan üstünlüğüne göre haziran ayında yapılacak

Milli Eğitim Müdürlüğünce duyuruya çıkan 109 okuldan bazılar şunlar;

İzmit Bilim Sanat Merkezi, Gölcük Fen Lisesi, Körfez Atatürk Anadolu Lisesi, İzmit Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM), İzmit 24 Kasım Anadolu Lisesi,  Kartepe Yıldız Entegre MTAL, İzmit Nuh Çimento Özel Mesleki Eğitim Merkezi, İzmit Evliya Çelebi Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi, İzmit Mesleki Eğitim Merkezi.

19 Mar 2018 - 09:28 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitli - sizden ricam ŞİRİNTEPE ortaokul müdürüde bunların içinde yer alsın

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 09:28