Kadir Durmuş resmen başkan

Kadir Durmuş, mazbatasını aldı Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde başkan seçilen Kadir Durmuş mazbatasını aldı.

Kadir Durmuş resmen başkan
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz hafta yapılan Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası 3. Olağan Kongresi’nde tekrar başkan seçilerek güven tazeleyen Kadir Durmuş, Kocaeli Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı. Durmuş’a mazbatasını İzmit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım verdi.

Mazbatasını aldıktan sonra Adliye önünde kısa bir açıklama yapan Durmuş, “Oda olarak mutluyuz ve gururluyuz. Kongremizi hayırlısıyla bitirdik. Bir şölen içerisinde gerçekleşen genel kurulumuz önce Kocaeli esnafına daha sonra Türkiye’ ye hayırlı olmasını dileriz. Önümüzdeki dönemde yetiştiremediğimiz işleri inşallah yapacağız. Esnafıma güveniyorum. Onlar da bana güvendiği sürece daima onların yanında olacağım. Kongrede ‘oda çalışmıyor’ diyenlere de buradan ne kadar hızlı başladığımızı gösteriyoruz. Yarın maliye bakanının katılacağı Türkiye Esnaf Sanatkarlar Odası’nın toplantısına gideceğim. Normalde bu tür eleştirilere cevap vermem ama nasıl çalıştığımızı görsünler istiyorum” ifadelerini kullandı.

#

10 Oca 2018 - 12:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.