Yaz okulunun hazırlıkları tamamlandı.. Bilnet'te kayıtlar başladı

2018-2019 eğitim-öğretim yılında sona yaklaşırken Yaz Okulu hazırlıkları da başladı.

İzmit Tepeköy Mahallesi Egemenlik Caddesi’nde bulunan 15 bin m2 kapalı alan ile 3 bin 600 m2 bahçesi bulunan BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi’nde de bu anlamda hazırlıklar tamamlandı. 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasındaki 1.dönem ve 16 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasındaki 2.dönem için kayıtlar alınmaya başladı.  

EĞLENCELİ EĞİTİM

6-12 yaş arası öğrencilerin yararlanabileceği Yaz Okulu’nda aktiviteler oldukça zengin. BİLNET Kocaeli Yaz Okulu’na kayıt yaptıracak öğrencileri eğlenceli bir ders programı bekliyor.

İngilizce eğitim ağırlıklı tam gün Yaz Okulunda, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Futbol, Eğlenceli Atletizm, Drama Eğitimi, Akıl Oyunları, Satranç, Müzik, Görsel Sanatlar, Kodlama Robotik, Açık Alan etkinlikleri, Eğlenceli Bilim eğitimi, yaş gruplarına göre ders programının içeriğinde yer alıyor.

BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi 58 derslik, farklı ölçülerdeki 5 ayrı spor salonu, yüzme havuzu, 30 farklı aktivite odası, konferans salonu ve çok sayıda kütüphane ve laboratuvarlara sahip.

Daha geniş bilgi ve detaylar için iletişim numarası 0 262 329 39 39

15 May 2019 - 09:58 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.