ODTÜ KYÖD’de  hijyen eğitimi

ODTÜ KYÖD Okulları’nda, Koç Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Bölümünde Doç. Dr. olan Süda Tekin tarafından “Hijyen” konulu sunum gerçekleştirildi.

Öğrencilerle “Enfeksiyon hastalıklarına yakalanmamak için neler yapılmalı? Zararlı mikroorganizmalar vücudumuza hangi yollarla girer?” sorularının yanıtlarının paylaşıldığı sunumda, Doç. Dr. Süha Tekin, mikropların oluşturduğu tehlikeye karşı etkin silahımızın su ve sabun olduğunu, sık sık ellerimizi sabun ve bol suyla yıkamamız gerektiğini ve sık sık elimizi yüzümüze götürmezsek enfeksiyon riskini azaltabileceğimizi dile getirdi.

ODTÜ KYÖD-KYÖV Okulları’nda düzenlenen eğitimle “Hijyen” konusunda farkındalık oluşturularak öğrenilenlerin kalıcı olması ve etkili bir şekilde hayata geçirilmesi hedeflendiği belirtildi.

#

07 Ara 2018 - 15:29 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.