O kütüphaneler öğrencilerin en büyük yardımcısı

Hafta sonu gerçekleşecek olan Üniversite sınavına hazırlanan vatandaşlar ve öğrenciler Gölcük Belediyesi Yalı Evleri Kütüphanesi ve Sanat Galerisi Halk Kütüphanesini tercih ediyor.

Gölcük Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren halk kütüphaneleri ve okuma salonları sınavlara hazırlanan öğrencilere sessiz bir ders çalışma ortamı sunuyor. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşa ev sahipliği yapan kütüphanede, sınava girecek adaylar aynı zamanda bilgisayarlardan da ders videoları izleyebiliyorlar.

SESSİZ VE TEMİZ BİR ORTAM

Gölcük Belediyesi eğitime verdiği önemden dolayı ilçede sınavlara hazırlanan öğrenciler için halk kütüphanelerinde sessiz ve temiz bir ders çalışma ortamı sunarak sınavlarda başarılı olmalarına katkı sağlıyor. Yoğun sınav maratonu ve eğitim dönemi içerisinde ders çalışabilecekleri ortam arayan öğrenciler, Gölcük Belediyesi’nin hizmeti olan halk kütüphanelerinde ders çalışırken, buradaki materyallerden ve kaynaklardan faydalanma imkânı buluyor. Öğrenciler, gerek okul derslerine gerekse ÖSYM sınavlarına kütüphanede çalıştıklarını, sessiz bir ortamda derse daha iyi odaklandıklarını ifade ettiler. Kütüphane görevlilerinin de kendilerine her türlü kolaylığı sağladığını dile getirdiler. Gölcük Belediyesi bünyesinde bulunan Değirmendere Yalı Evleri Kütüphanesi ve Sanat Galerisi Halk Kütüphanesi halk kütüphanesi, Hafta içi ve cumartesi günü sabah 08.30 ile 17.30 saatleri arasında saatleri arasında ders çalışmak isteyen öğrencilere hizmet veriliyor.

13 Haz 2019 - 12:08 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.