KOÜ'de Grafik Tasarım Dayanışması

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin yapımına devam edilen yeni poliklinik binasında kullanılmak üzere infografik tasarımlarını Grafik Tasarım Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri ile birlikte oluşturdular.

Güzel Sanatlar Fakültesi Antre Sanat Galerisi'nde yapılan bir törenle KOÜ GSF Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki ve KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, öğretim elemanlarına ve öğrencilere teşekkür belgelerini verdiler.

Kurumsal kimlik kapsamında yapılan infografik tasarımların yeni poliklinik binasının duvarlarını süsleyeceğini ifade eden Başhekim Prof. Dr. Zafer Cantürk,  projenin gerçekleşmesinde destek veren Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki, Dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Canan Bayer ile Dr. Öğr. Üyesi Haluk Arda Oskay ve Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Alpaslan Kuş'a teşekkür etti.

Fakülte olarak bu tür projelerde yer almaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Dekan Prof. Dr. Pösteki ise, projeye emek veren Grafik Tasarım Bölümü'nden Öğr. Gör. M. Murat Alpay, Öğr. Gör. Yıldız Örücü ve Öğr. Gör. Atilla Ergüder'e teşekkür etti.

Projede ayrıca Grafik Tasarım Bölümü 4. sınıftan Kübra Karaca, Melike Özdemir, Muttaki Güngörmez, Metin Öncel, Busenur Kesim, Grafik Tasarım Bölümü 3. sınıftan Nisanur Memiş, Cansu Uyanık, Semanur Güler, Yeşim Ertepe, Neslihan Kelebek, Esra Nur Can ve Aleyna Taşkın yer aldı.

15 Mar 2019 - 09:21 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.