“Eğitimde başarı bu işe gönül verenlerle olur”

İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz’ı makamında ağırladı. Eğitime yaptığı cesur yatırım için Korkmaz’ı tebrik eden Çelik, “Eğitimde başarı, bu işe gönül verenlerle olur” dedi.

İzmit Tepeköy Mahallesi’nde yapılan Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Okul Müdürü Yasemin Demirkol, Kurumsal İletişim Müdürü Sinan Yazıcı ve İdari Müdür Fatih Korkmaz ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik’i ziyaret etti. İlimizin ilk özel Fen Lisesi olarak, vizyon bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Korkmaz, 58 dersliklik okul hakkında Çelik’e bilgi verdi. Korkmaz, “Amacımız; geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi başka bir vilayete gitme gereği duymadan bu şehirde en doğru, en kaliteli ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlayan eğitim sistemini sunmak. Bu amaçla eğitim kadromuz, Bilfen geleneğinden gelen eğitim sistemimiz ve her imkanın sunulduğu okulumuzla hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Bilnet’le birlikte ilimizdeki eğitim çıtasının yükseldiğine işaret ederek, “Öncelikle eğitimde başarı, ancak bu işe gönül vermiş insanlarla olabilir. Bir öğrencinin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için önce ona güvenmek ve sevmek gerekir. Bu açıdan eğitimin içinden gelen ve eski bir öğretmen olarak Ali Korkmaz’ın bu işi başaracağından eminim. Ayrıca okulun bulunduğu konumu da çok iyi seçilmiş. İzmit’te eksikliği yaşanan bir bölgeydi. Üniversitemize ve şehir merkezimize yakın olması da büyük avantaj” dedi. Korkmaz ve beraberindekileri, Çelik’e çiçek vererek çalışmalarında başarı diledi.

#

06 Nis 2018 - 11:51 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemitoğulları - İl milli eğitim müdürü beyfendi bu ay sıra sizde,yani sizin kurumla ilgileneceğim,öncelikle Karamürseldeki medyaya düşen haber çok acı,eğer haber doğruysa şimdiden sizlere geçmiş olsun demek isterim,detayları Derince kaymakamlığından alabilirsiniz!

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Nisan 11:51