Eğitim Bilimci Bolat TED Kocaeli Koleji’nde

Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat’ın “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” semineri 24 Nisan Çarşamba günü TED Kocaeli Koleji’nde...

Çağdaş bir eğitim anlayışı doğrultusunda hayat boyu öğrenmeyi ilke edinmiş bir eğitim sistemini benimseyen TED Kocaeli Koleji, 24 Nisan Çarşamba günü  Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat’ı konuk ediyor. 

 

Gelişen Aile Akademisi bünyesinde kurmuş olduğu Anne Baba Okulu ile ebeveynlere mutlu bir çocuk yetiştirmenin inceliklerini aktaran Dr. Özgür Bolat 24 Nisan Çarşamba günü TED Kocaeli Koleji’nde tüm Kocaeli halkı ile buluşacak. Bolat, seminerde velilerin aklında yer eden sorulara cevap vererek “Mutlu ve Başarılı Çocuk” yetiştirmekle ilgili bilgiler verecek.

AKILLARDA YER EDİNEN SORULARA CEVAP

TED Kocaeli Koleji’nin düzenlediği seminerde ebeveynlerin aklında yer eden sorulara cevap verecek. “Mutlu ve başarılı bir insan nasıl yetiştirilir?” sorusundan yola çıkarak, bir başarı ve mutluluk modeli oluşturan Dr. Özgür Bolat gerçekleşecek seminerde bu başarı modelini katılımcılarla paylaşarak, ailelere somut örnekler sunacak.

DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR

Bilinenin aksine; övgü, ödül, rekabet ve ceza çocukları hem mutsuzluğa hem de başarısızlığa götürmektedir. Bu durum bilinmesine rağmen ebeveynler çocuklarını bu sistemle büyütmeye çalışıyor. Bu durumun ortadan kalkması adına Bolat, “Mutlu ve başarılı çocuk yetiştirmek mümkün mü?” sorusunun cevabını, doğru bilinen yanlışları ve koşulsuz ebeveynlik felsefesini katılımcılara aktaracak.

SEMİNERE KATILIM ÜCRETSİZ

TED Kocaeli Koleji’nde 24 Nisan Çarşamba günü 18.30-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek seminere tüm Kocaeli halkı davet ediliyor. Seminere katılmak için (0538) 974 71 66 numaralı Whatsapp başvuru hattından kayıt yaptırabilir ya da web sitemiz üzerinden online formu doldurarak seminere katılım sağlayabilirsiniz.

BAŞARI DOLU BİR KARİYER

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun olan DR. Özgür Bolat Harvard Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı. 2007-2008 yılını MIT Sloan School of Management’ta liderlik alanında dersler alarak ve araştırma yaparak geçiren ve Yeni Zelanda’da “En İyi Genç Araştırmacı” ödülünü kazanan Bolat, Aynı zamanda kurmuş olduğu Gelişen Aile Akademisi bünyesinde kurmuş olduğu Anne Baba Okulu ile ebeveynlere mutlu ve başarılı çocuk yetiştirmenin prensiplerini öğreterek başarılı kariyerini devam ettirmiştir.

10 Nis 2019 - 15:09 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.