Drama Kursu’na ilgi büyük

Eğitmenden, mühendise, psikologdan, emekliye kadar her kesimden vatandaş bu kursta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim kursları, yetişkinlere yönelik verdiği drama kursları ile önemli bir eğitim hizmetine imza atıyor. Özellikle kursa katılan ve yeni mezun olan öğretmenler, üniversitelerinden aldıkları pratik bilgilerini KO-MEK ile hayat geçirme şansı yakalıyor. Drama kurslarına öğretmenlerin yanı sıra, mühendisten psikoloğa ve emeklilere kadar toplumun her kesiminden vatandaş katılıyor.

Derslere özellikle bu yıl okullarından mezun olan öğretmenler ilgi gösteriyor. Yeni mezun öğretmenler, okullarında aldıkları pratik eğitimi KO-MEK kursunda uygulamalı olarak hayata geçiriyor.

Derslerde, kursiyerlere iletişim, etkileşim, tanışma başlıklarında oyunlar öğretiliyor. Bunun yanı sıra uyum ve güven etkinlikleri, algı eğitimi, empati gelişimi, doğaçlama, hareket ses ve nefes ile oyun ve yaratıcı drama ilişkisine yönelik çalışmalar konusunda bilgi veriliyor.

Drama kursuna eğitmenlerin yanı sıra mühendisler de katılıyor. Alınan eğitim, mühendislerin sunumlarını yaparken ve toplum karşısında konuşurken başarısında önemli rol oynuyor. Emekli vatandaşlar ise kurs sayesinde zamanlarını hem eğlenceli hem de öğretici bir faaliyetle geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

#

15 Eki 2018 - 10:05 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.