Dev marka Kocaeli'ne geliyor

Kocaeli'nin başarılı eğitimcilerinden ve spor adamlarından Tolga Havuç’un girişimleriyle eğitimde Türkiye’nin yüzü olan İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği/ortaklığı ve BİL Holding/ Bil Koleji/Okullarına ait Bil Çocuk Üniversitesi Kocaeli’ne değer katmaya geliyor

Köklü bir geçmişten aydınlık bir geleceğe sloganıyla çeyrek asırdır Türk eğitim sistemine hizmet veren ülkemizin önde gelen vakıf üniversitelerinden olan  İstanbul Aydın Üniversitesi  tüm akademik kadrosu, BİL Koleji Genel Müdürlüğünün tüm çalışmalarını gerçekleştirdiği Çocuk Üniversite markası ile Kocaelinde Anaokul eğitiminde devrim niteliğinde eğitim programları ve atölye çalışmalarıyla bölge çocuklarımıza ayrıcalıklı bir eğitim vermek için 2020-2021 eğitim öğretim dönemine hızla hazırlıklarını tamamlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan bölgemizin değerli spor hocalarından Tolga Havuç 2020-2021 eğitim öğretim döneminde okulumuz öğrencilerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Yakın zaman da öğrenci velilerimize detaylı bilgi vermeye okulumuz eğitim ve fiziki imkanlarını tanıtmaya başlayacağız. Bölgemizde BİL Çocuk Üniversitesini; Bil Kolejleri Genel Müdürü Orhan Dağhan'ın değerli katılımlarıyla düzenlenen bir lansman toplantısı da gerçekleştireceğiz ’ şeklinde açıklama yaptı.

Dev eğitim markasının bölgemize gelmesiyle Kocaeli’nde büyük bir heyecan yaratan bu projesi adeta il gündeminde ön sıralara yükseldi. Havuç’un açıklamalarından sonra büyük bir merak konusu olan eğitim projeleri şimdiden merak konusu oldu.

#

28 May 2020 - 13:50 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.