Çocuklar haklarını öğreniyor

İzmit Belediyesi, çocuklara haklarını öğretiyor. Türkiye’de ilk olan Çocuk Hakları Okulu’nda şimdiye kadar on binlerce çocuğa hakları öğretildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi, Karamürsel Alp Bilgi Evi ile Yuvacık Bilgi Evi‘nden gelen öğrenciler, Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Çocuk Hakları Okulu’nda haklarını öğrendiler. Uzman kişiler çocuklara  şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk hakları konularında detaylı bilgilendirmelerde bulundular. Haklarıyla ilgili kitapçıklar da dağıtılan minikler,  haklarını öğrenmenin mutluluğu içinde evlerine döndüler.

Belediye yetkilileri, okuldan ve eğitimlerden yaralanmak isteyen kurumların 09: 00 -17: 30 saatleri arasında  331 66 46 numaralı telefonu arayarak randevu alabileceklerini söylediler.

#

03 Ara 2018 - 10:34 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.