Ceza İnfaz Kurumu personeline diksiyon ve beden dili eğitimi verildi

KO-MEK, Kocaeli Açık Ceza İnfaz Kurumu ile işbirliği yaptı. İş birliği kapsamında Kocaeli Açık Ceza İnfaz Kurumu Personeline iyi iletişim kurabilmeleri için Diksiyon ve Beden Dili iletişimi hakkında eğitim verildi.

Kocaeli Açık Ceza İnfaz Kurumu psiko sosyal servisinin talebi üzerine başlatılan eğitimlere kurum müdürleri ve personel katıldı.Diksiyon ve beden dili iletişimin püf noktalarını anlatan Diksiyon Usta Öğreticisi Ahmet Kutluhan Aydoğan, eğitimlerde; Beden dili, etkili konuşma, uygulama, jest ve mimikler, nefes egzersizi, etkili iletişim gibi önemli konularda uygulamalı eğitim verdi. Karşılıklı olarak pratik uygulamaların da yapıldığı eğitimlerde personel, iletişim tekniklerini öğrenmek için ter döktü. Kocaeli Açık Ceza İnfaz Kurumu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve 3 gün boyunca devam eden eğitimler sonunda katılım sağlayan 25 personele sınav yapılarak sertifikaları verildi.

#

27 Ara 2017 - 11:29 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.