BİLNET başarıyı şansa bırakmıyor!

İzmit Tepeköy Mahallesi Egemenlik Caddesinde bulunan, anasınıfından özel fen lisesine kadar eğitim veren 1400 öğrenci kapasiteli BİLNET Kocaeli, eğitimin ilk yılında büyük başarılara imza attı.

BİLNET Kocaeli LGS’de 500 tam puanlı bir öğrenci çıkardı ve adını zirveye yazdırdı. Türkiye sıralamasında %10’luk dilimde %98 kitlesel başarı elde eden BİLNET bu başarıyı gelecek yıl perçinlemek için çalışmalara şimdiden başladı. Başarıyı şansa bırakmadığını bir kez daha gösterdi.

2019-2020 öğretim yılında, diğrr bir ifadeyle gelecek yıl 8.sınıfa başlayacak öğrencilere yönelik geçtiğimiz günlerde seminer düzenlendi. BİLNET Eğitim Danışmanı Hüseyin Tügen, BİLNET Kocaeli Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde, LGS’ye girecek öğrencilerin ailelerini bilgilendirdi, önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin şimdiden yaz tatilini nasıl değerlendirmeleri gerektiğini anlatıp gelecek yıl planlaması hakkında detaylar aktardı, püf noktalarına dikkat çekti.

BİLNET’in LGS başarısı, Kocaeli Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol ve idarecileri haklı olarak gururlandırdı. “Eğitim-öğretime başlarken verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. 18 Temmuz’da açıklanacak üniversite sınav sonuçlarından da yine başarılı sonuçlar bekliyoruz” denildi.

13 Tem 2019 - 09:56 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.