Arkadaşını okumaya davet et

50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu tarafından “Arkadaşını okumaya davet et” isimli bir proje düzenlendi. Proje kapsamında Derince Cumhuriyet Ortaokulu’nda 400 öğrenci kitapla buluşturuldu.

50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu tarafından “Arkadaşını okumaya davet et” isimli bir proje düzenlendi. Proje kapsamında Derince Cumhuriyet Ortaokulu’nda 400 öğrenci kitapla buluşturuldu. Proje 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Met tarafından geliştirildi. Derince Cumhuriyet Ortaokulu’nun hazırladığı 23 nisan şenliklerinde kitaplar okula teslim edilirken, KAI vakıf başkanı Mehmet Irak, eğitim konusunda desteğe her zaman hazır olduklarını belirterek ihtiyaçlı öğrencilere yardım sözünü verdi. Başkan Yasemin Met ise “bu projedeki amacın evlerimizde kütüphanelerde çekmecelerde atıl durumda bekleyen kitaplarımızı kurtarmak ve çocuklarımıza paylaşmanın güzelliğini öğretmek” dedi. Met, “1 aylık bir süreçte öğrenci ve veliler tarafından toparlanan kitaplar bir okulun kütüphanesini zenginleştirerek daha çok çocuklarımızın yararlanması sağlanacak yolumuz eğitim yolu”  dedi. Okul müdürü Rahim Avcı da böyle bir projeyle kütüphanemiz zenginleşti çocuklarımız daha çok kitaba kavuştu çok mutlu olduk diyerek proje kapsamında görev alan herkese teşekkür etti..                        

#

01 May 2017 - 10:10 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.