Aydın Ünlü istifa edecek mi?

İzzet Erdem erdemli davrandı ve istifasını sundu. İlk rüşvet kaseti patladığında Erdem’e çağrı yapmış, yargı kararını verene kadar tüm görevlerinden istifa etmesi çağrısında bulunmuştum, Erdem’de bir gün sonra Milliyetçi Hareket Partisindeki tüm görevlerinden istifa etmişti. Doğru olanı yapmıştı.

Savcılık söz konusu rüşvet görüntü kaydını inceledi, il kongresinin bitmesi mi hesaplandı bilemiyorum ama kongrenin hemen ardından savcılık iddianamesini yazarak, olayda ismi geçen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve İzzet Erdem ile ilgili dava açılmasına karar verdi.

Şimdi kararı mahkeme verecek…

Amma velakin dava sürerken Ünlü görevinin başında kalması MHP için ağır bir sorumluluk olmayacak mı?

MHP Genel Merkezi bu ağır sorumluluğu nasıl kaldıracak?

Rüşvet iddiasıyla yargılanan bir il başkanını nasıl taşıyacak?

Aklan gel der mi MHP Genel Merkezi?

Bekleyip görelim.

DERBENT UYGULAMA OTELİ NEDEN ATIL DURUYOR?

Kentimizde otelcilik son 15 yılda zenginleşti. İlimizde 5 yıldız olarak hizmete ilk giren otel Hotel Grand Yükseliş otel oldu ve ardından Kartepe ilçesi eteklerine kurulan Green Park Hotel hizmete açıldı.

Ve sırasıyla otelcilik Kocaeli’de yükselişe geçti. İrili ufaklı, 3 yıldızlı, 4 yıldızlı ve 5 yıldızlı oteller inşa edilmeye başlandı.

Birde kentimizin en eski otellerinden olan Kocaeli Üniversitesi Derbent Uygulama Oteli var. Uzun yıllardır işletilemiyor adeta kaderine terk edilmiş durumda.

İlimizde ilk hizmete girdiği yılları çok iyi anımsıyorum, protokolün uğrak yerlerinden biriydi, ilimizdeki tüm siyasi ve ticari toplantılar Derbent Uygulama Otelinde yapılırdı.

Zamanında 35-40 Milyon TL mal olan Kocaeli Üniversitesi Derbent Uygulama Oteline sahip çıkmamız gerekiyor. Koca bir beton yığını olarak duruyor.

İşletmecilik hatası mıdır yoksa başka bir şey mi var arkasında bilmiyorum, bildiğim tek şey Derbent Uygulama Oteli tıpkı eski günlerde olduğu gibi yeniden canlandırılmalı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü mutlaka Derbent Uygulama Oteline el atacaktır, oteli kaderine terk etmeyecektir diye düşünüyorum.

Yazık milli servetimiz çürümeye terk edilmesin.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Gökhan Karabulut - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

04

Yeşil-siyah - Devlet Bahçeli; 57. hükümet zamanında adı akçeli işlere karışan Koray Aydın için "ya siyaset ya ticaret" diyerek istifasını istemişti yine aynı Devlet Bahçeli MHP'li Adana büyük şehir belediye başkanı Aytaç Durak'ı bir takım suçlamalar yüzünden "aklanda gel " diyerek istifasını istemişti. Hey "ÜLKÜCÜLER NERDESİNİZ"....!!!!

Beğen(3)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 17:01
03

Asil - Namuslu insanlar istifa eder. Aydın bey etmeyecektir.

Beğen(2)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 17:01
02

Ersoy Kandemir - MHP’nin ilimizdeki durumuna üzülüyorum yıllardır kan kaybediyor yakında kardiyojenik şoka bile giremeyecektir,lakin hak da yerini bulacaktır benim inancım,en fazla 3 ay sonra bu sözlerimin hatırlanacağını düşünüyorum.

Beğen(2)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 17:01


Kocaeli Markaları

Kocaeli Koz, Kocaeli ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (262) 332 00 52
Reklam bilgi

Anket İzmit Belediye Başkanlığı için hangi aday oy verirsiniz?
Tüm anketler