Atatürk'e düşmanlık düşmana hizmettir

Babanız alın teriyle çalışıp, haram lokma yemeden, size huzurla yaşanacak bir yuva bırakmış. Siz ise her fırsatta dönüp babanıza küfür ediyor, lanet okuyorsanız kusura bakmayın hainlik yapıyorsunuz. 

 O ev ki Türkiye Cumhuriyeti'dir, o baba ki Mustafa Kemal Atatürk'tür. 

Atatürk düşmanlığı, senin kazandığın parayı cebinden zorla almak isteyen emek düşmanlarının; çoluk çocuğunun nafakasını, sorgulamadan kendisine vermeni isteyen tarikat şeyhinin; senin topraklarına yani evine göz diken emperyalist devletlerin ve onların hizmetkarı olan FETÖ gibi darbeci terör örgütlerinin, PKK gibi bölücü terör örgütlerinin işidir. 

Atatürk düşmanlığı, vatan evlatlarının akıllı, zeki, ahlaklı olmasını istemeyenlerin, cehaletten beslenen bilim düşmanı kan emicilerin işidir. 

Atatürk düşmanlığı, doğaya, çevreye, hayvana, tarihe saygısı olmayanların işidir. 

Atatürk'e düşman olanlara bakınız, hepsinin ahlaksız olduğunu da göreceksiniz.

Atatürk düşmanlığı yapanlar da artık tutarlı olmalı ve devlet memuriyetinde görevleri varsa istifa etmelidirler. Daha doğru olan ise, en baştan devlette hiç çalışmamalarıdır. İlkeli olmak budur öyle değil mi?

Hem Atatürk'ün kurduğu devlette devlet memuru olarak yüksek maaşlarla çalışıp, en pahalı arabalarla gezeceksin hem de utanmadan Atatürk'e üstü kapalı veya açık lanetler okuyacaksın… Öyle yağma yok… Ekmek yediği yere pislemeye hiç kimsenin hakkı yoktur. 

İstanbul Atatürk'ün önderliğindeki Türk Ordusunun sayesinde düşman işgalinden kurtuldu. Bunun için Atatürk'ü hayırla anmak lazım değil mi? Ancak Diyanet İşleri Başkanına göre öyle değil… Aksine, Atatürk düşmanlarına rahmet, Atatürk'e ise üstü kapalı lanet okumuş… 

Ben, Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş'ın FETÖ denen dinsel temelli darbeci casusluk örgütüne karşı bir mücadelesini hatırlayamıyorum. Önceki Diyanet İşleri Başkanının bu konuda çalışmaları vardı. Ne oldu da FETÖ konusunda dini mücadele verilmiyor? 

Böyle bir zihniyete Diyanet İşleri Başkanlığı teslim edilemez. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş istifa etmeli, eğer istifa etmiyorsa da görevden alınmalıdır. Kamuoyu vicdanı bunu beklemektedir.

Not: Önceki yazımızda QNB Finansbank'ın mali müşavirleri aşağılayan reklamının derhal yayından kaldırılmasını istemiştik. Bir gün sonra kaldırıldı. Meslektaşımız Savaş Yıldız da Tübitak'a karşı mali müşavirler adına verdiği mücadeleyi kazandı. Kendisini kutluyoruz. Doğru mücadele çizgisi kazandırır.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Gökhan Onater - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.



Kocaeli Markaları

Kocaeli Koz, Kocaeli ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (262) 332 00 52
Reklam bilgi

Anket İzmit Belediye Başkanlığı için hangi aday oy verirsiniz?
Tüm anketler