Zehir tacirleri tutuklandı!

Polisin operasyonu ile tırda yapılan aramada 310 kilo eroin ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin hafta sonu düzenlediği operasyonda İstanbul'a giden bir tır durdurularak arama yapıldı. Kartonların arasına sıkıştırılmış plakalar halinde bin 800 paket eroin tespit edildi. 310 kilo eroin ele geçirilirken, TIR sürücüsü ile yanında bulunan bir kişi gözaltına alındı. Devam eden operasyon kapsamında 2 kişi daha gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından önce C.M. ardından da N.K., A.Ç. ve S.K. adliyeye sevk edildi. Kocaeli Adliyesi’nde hakim karşısına çıkartılan C.M., N.K., A.Ç. ve S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

14 Şub 2018 - 13:05 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.