Yoldaki çukurdan kaçmaya çalışırken …

Yoldaki çukurdan kaçmaya çalışırken kontrolden çıkan otomobil karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı

Kaza Sevindikli yolu üzerinde meydana geldi. Ali K.  yönetimindeki 41 KA 801 plakalı ticari araçla Sipahiler Köyü'ne doğru giderken karşı taraftan gelen ve bir firmaya ait olduğu öğrenilen  34 SY 0700 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Ali K. idaresindeki aracın, yoldaki çukurdan kaçmaya çalışırken meydana geldiği ileri sürülen kazada otomobilde bulunan Mehmet G. ve Mustafa C. yaralandı. Otomobilde sıkışarak yaralanan 2 kişi olay yerine gelen itfaiyenin yardımıyla çıkartıldıktan sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Köy yolu bir süre trafiğe kapandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

08 Mar 2018 - 15:08 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Uyandırırpençe - Yağmur yolda birikiyorsa sorumlusu kim!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Mart 15:08