Yeter Hasan çıkma artık tabelalara... 7. kez tabelada

Akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Hasan İnan tekrar tabelaya çıktı.

Yeter Hasan çıkma artık tabelalara... 7. kez tabelada
Haber albümü için resme tıklayın

Hasan’ın bu sefer ki adresi Dilovası Yılport limanının bulunduğu tabela oldu. 7. Kez intihar girişiminde bulunan Hasan İnan vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Tabelalara çıkarak karayolunu araç trafiğine kapatan Hasan İnan’ın tabeladan indirilmesi için polis Hasan’ı ikna etmeye çalışıyor. Olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, İzmit İlçe merkezi, Anıtpark mevkiinde  6 Aralık günü bir şahıs trafik totemine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Şahısı görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen polis, itfaiye ve 112 ekipleri, Siirt'ten geldiği, evli ve  8 çocuk babası olduğu öğrenilen Hasan İnan'ın,  izmire gidecek yol parası olmadığı için intihar girişiminde bulunduğunu söylemesi üzerine şahsı ikna ederek aşağıya indirdi. Ancak 7 Aralık günü aynı bölgede başka bir totemde,  8 Aralık günü Başiskele'de ,9 Aralık günü  Körfez'de bir toteme çıkarak intihar girişiminde bulunan ve akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen şahıs, sonraki günlerde de  bu eylemini sürdürdü.

Önceki gece İzmit’te bir trafik totemine çıkan ve  ikan edilerek aşağıya indirilen şahıs,  pazar gününü de boş geçmedi.  Çayırova’da bir toteme çıkan şahıs  yine  ekipler tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi.10 günde günde  7 kez  intihar girişiminde bulunan şahısın, itfaiye, polis ve 112 ekiplerini uğraştırmasının  ve  trafiğin kitlenmesine neden olmasının yanısıra, kendinede  zarar vermemesi için tedbir alınması gerektiğine inanıyor.

#

16 Ara 2018 - 13:47 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

serpil - hasancım haydi kadıköy 15 temmuz köprüsü ne zaman orda kendini göster

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 13:47