Uslanmaz hırsız yine yakalandı!

İzmit’te pek çok hırsızlık olayına karışan zanlı polis ekiplerince yakalandı

İzmit’te bulunan bir cami, bir iş yeri ve kent kart dolum merkezinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarından yola çıkarak şüphelinin kimliğini tespit etti.

Olayların zanlısı olduğu tespit edilen şüphelinin daha önce İzmit Yenişehir Mahallesinde bulunan PTT şubesinin keserle soyulması olayına karışan N.S. (20) isimli şahıs olduğunu belirlendi.

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar soncu N.S. isimli şahıs, Kandıra Cezaevleri Kampüsü mevkiinde yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen N.S.’nin 20 Aralık 2018 günü İzmit Bekirdere Mahallesinde bulunan Hayrat Camiine girerek camide bulunan dizüstü bilgisayar ve derneğe ait bin TL parayı çaldığı belirlendi.

Yakalanan N.S.’nin 25 Aralık 2018 günü Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü A Kapısı mevkiinde bulunan hareket amirliği ofisine girerek kamera kayıt cihazı, tablet, fotoğraf makinesi, iki adet fotoğraf makinesi lensi, hafıza kartı, 2 adet batarya ve kent kart dolum makinesi içindeki 7 bin 500 TL nakit parayı çaldığı tespit edildi.

N.S.’nin 26 Aralık 2018 günü ise İzmit Yenişehir Mahallesinde bulunan bir otomotiv bayiine girerek içerideki çelik kasanın kilidini kırdıktan sonra 2 bin TL para çaldığı tespit edildi. PTT soygunundan sonra gözaltına alınarak tutuklanan ve 2 ay yattıktan sonra serbest bırakılan N.S., Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen hırsız tutuklandı.

16 Şub 2019 - 14:58 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.