Trafik kazasında kolu koptu!

Körfez’de meydana gelen trafik kazasından iki kişi yaralandı. Yaralılardan birinin kolunun koptuğu öğrenildi.

Feci kaza Körfez Barboros Mahallesi’nde meydana geldi.  D-100 karayolu İstanbul istikametinde meydana gelen kazada, S.S. idaresinde ki 41 P 1075 plakalı midibüs ile İ.İ.’nin kullandığı 54 SL 970 plakalı araç ışıklarda çarpıştı.

Kazada, 54 plakalı araçta bulunan N.B.İ. ile E.İ. adlı kadınlar yaralandı. Ağır yaralanan iki kadın olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan N.B.İ. adlı kadının kolunun koptuğu öğrenildi. N.B.İ.'nin ve ilk müdahale sonrasında Gebze’ye sevk edildiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#

19 Haz 2018 - 11:31 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Geçmiş olsun,Allah’tan Derince Eğitim araştırma hastanemiz var,çok şükür el damar cerrahisi de var,inşAllah tez zamanda iyileşir.TRAKİK TERÖRÜNÜ bu ilde vekil olamasam da engellemek için elimden gelenin en iyisini yapacağım,özellikle EDSnin gelmesi için ne gerekiyorsa!

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 11:31