Sınav için Ankara'ya gitti, bir hiç uğruna öldürüldü!

Sınava girmek için Kocaeli'den Ankara’ya giden Emre Y., bir kişi tarafından vurularak öldürüldü.

Olay geçtiğimiz Perşembe günü meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sınava girmek için Kocaeli'den Ankara’ya giden Emre Y, kendisini karşılayan bir akrabası ile onun evine gitmek için yola çıktı.

Emre Y. caddede yürüdüğü esnada, yaşının 18'den küçük olduğu öğrenilen A.Ö. tarafından tabancayla soka ortasında vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından kaçan katil zanlısı, kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.

Sorguya alınan A.Ö., ifadesinde Emre Y'yi aralarında husumet olan bir kişiye benzettiğini ve bu nedenle yanında taşıdığı tabancayla ateş ederek öldürdüğünü itiraf etti. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cinayet kurban giden talihsiz gencin cenazesi ise ilimize gönderildi.

#

25 Eki 2017 - 18:09 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.