Şehit polis Kocaeli'de görev yapmıştı

İlimizde bir dönem görev yapan polis memuru Erkan Kurşun, Konya'da yol uygulaması yaptığı sırada şehit oldu

Kaza, dün Konya Afyonkarahisar karayolu Kadınhanı ilçesi Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol uygulaması yapan polis ekibinden Erkan Kurşun (40), yoldaki dubaları aldığı sırada Konya istikametine seyir halinde olan R.Ö. idaresindeki 04 DC 429 plakalı minibüs, polis memuruna çarptı. Polis memuru Kurşun olay yerinde hayatını kaybetti.

Şehit polis memuru Erkan Kurşun'un Gölcük Depremi sırasında ilimizde görev yaptığı, kız çocuğunun da Kocaeli'de dünyaya geldiği öğrenildi. Kocaeli'de görev yaptığı sırada Derince'de ikamet ettiği öğrenilen Kurşun'un şehit olduğu haberi Derince'deki komşuları ve arkadaşlarını yasa boğdu. Kurşun'un yıllarca ilimizde görev yaptıktan sonra 2004 yılında şark görevi için Kocaeli'den ayrıldığı, şark görevini tamamladıktan sonra da Konya'da göreve başladığı belirtildi.

Şehit polis memleketi Karaman'da son yolculuğuna uğurlandı.

#

17 Tem 2017 - 18:12 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.