Ramazan bitti kumarbazlar bitmedi!

Ramazan ayını fırsat bilip kumar oynatanlara yönelik operasyonlar devam ediyor.

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca Kartepe, Gölcük, Derince, Körfez, Dilovası, Gebze, Çayırova ve Kandıra'da kumar ve tombala oynanan 40 kahvehane ve metruk binalara baskın düzenledi. Operasyonlar kapsamında 41 kişi hakkında 'Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama' suçundan adli işlem yapıldı. Kumar oynayan 251 kişiye toplam 65 bin TL para cezası kesildi. 8 bin 135 TL kumar parasına ise el konuldu. Yapılan çalışmalar sonucunda ruhsatız olduğu belirlenen 17 yer süresiz mühürlenirken, 23 kahvehane 30 gün süreyle mühürlendi.

#

13 Haz 2018 - 22:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Bunlarda ayrı değişikler,mübarek Ramazan da ara verin de o beyinleriniz biraz çalışsın Kİ çoluğun çcocuğun rızkını bilmemnenin keyfine masalarda bırakmayın AKLI NOKSANLar!Unutmayın bu bir psikolojik bağımlılıktır bırakmanın da tek yolu var,insanları düşünün parayı değil,Hergün ekmek dersinde ölen,ülkesinden olan,hayatından olan sadece bir kuru ekmek için canını kaybeden masum onlarca insanı düşünün,çevrenizdeki aynı huya sahiplerle görüşmeyin,telefonunuzu değiştirin adresinizi değiştirin gidin ot yolun ama o masaya oturmayın,İNANIN HERŞEYİN KURTULUŞU ZİHİNDE BİTİYOR!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 22:33