Polis 307 kişiyi sorguladı, aranan şahıslar tek tek yakalandı!

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde il genelinde ‘İyi Eğlenceler, Hayırlı Pazarlar ve Parklar Berkemal’ uygulaması yapıldı. 307 kişi sorguland...

Polis 307 kişiyi sorguladı, aranan şahıslar tek tek yakalandı!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde il genelinde ‘İyi Eğlenceler, Hayırlı Pazarlar ve Parklar Berkemal’ uygulaması yapıldı. 307 kişi sorgulandı. Uygulamada aranan şahıslar ve uyuşturucu ele geçirildi

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde il genelinde yapılan iyi eğlenceler uygulamasında 147 kişi sorgulandı. Suçun önlenmesi için yapılan uygulamada 1 adet Browning silah ele geçirilirken yoklama kaçağı 2 kişi yakalandı. 1 işyeri hakkında da canlı müzik saatlerine uyulmaması ve 1 işyerinde 2 yabancı uyruklu şahsın çalıştırıldığı tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı.

Polis semt pazarlarında da uygulamalarına devam etti. Hayırlı pazarlar uygulamasında Gebze, Darıca, Gölcük, İzmit ve Karamürsel’de ki semt pazarları da mercek altına alındı. 60 şahıs ve 10 araç sorgulandı, yapılan uygulama da herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadı.

Kocaeli Polisi okul çevrelerinde de uygulamalarını sürdürdü. Parklar berkemal uygulamasında Başiskele ve Kartepe ilçelerinde uygulamalar yapıldı. Yapılan uygulamalarda 19 park denetlenmiş, 101 kişi ise sorgulandı. Uygulamada 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada,’ Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak temel insan haklarına saygılı, özgürlük ve güven arasındaki hassas dengeye önem veren bir yöntem ile mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir’ ifadesi kullanıldı.

13 Mar 2018 - 10:46 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslaunutmaz - fettullahçı işbilmezler defolup gidince toplumda hakket nefes aldı,kalan varsada kuyruğunu kıstı köpek gibi!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 10:46