Otoyolun bariyerleri çalan çete çökertildi!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda bulunan bariyerler çalan bir çete kıskıvrak yakalandı

Kuzey Marmara Otoyolu’nın Dilovası ve Gebze bölümünde yaya ve emniyet bariyerlerini yanlarında getirdikleri aletler ile çalan ve yine aynı bölgede birçok iş yerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 kişilik hırsızlık çetesi, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığının düzenlediği operasyon ile çökertildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda E.G ve Ç.Ç söz konusu çalınan korkuluk paneller ve suçta kullanılan malzemeler ile durdurulan araç içerisinde ele geçirildi. Olaya karıştığı belirlenen S.B isimli şahısın yakalanması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlattı.  

Yol kenarındaki demir korkuluk ve bariyerleri çalarak gerek sürücülerin gerekse yol kenarında bulunabilecek yayaların hayatını tehlikeye attıkları iddia edilen 2 şüphelinin işlemleri devam ederken, tamamlanan işlemleri sonrası Gebze Adliyesine sevk edilecek.

28 Ağu 2019 - 11:03 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.