Oto hırsızlığı operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalanan ve adliyeye sevk edilen 9 kişilik oto hırsızı çetesinden 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli’nin Gebze İlçesi, İstanbul ve Düzce’de farklı tarihlerde oto hırsızlıkları yapan A.A.,V.K.,Y.Y.,O.A.,S.A.,T.Ö.,S.Ü.,M.İ. ve Y.Ç. olmak üzere toplamda 9 kişilik çete Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucu gözaltına alınarak Gebze’ye getirilmişti. Gebze’ye getirilen zanlılar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edilmişti.Gebze Adliyesine sevk edilen zanlılardan V.K, O.A, Y.Y, S.A, Y.Ç, S.Ü, M.İ. ve A.A. savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye gönderildi. T.Ö. ise savcılık sorgusu tamamlandıktan sonra serbest bırakıldı.Mahkemeye çıkarılan V.K, O.A, Y.Y, S.A, Y.Ç, S.Ü, M.İ. ve A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#

20 Haz 2017 - 09:59 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.