Önce duvara sonra elektrik direğine çarptı: 2 ağır yaralı

Kartepe’de kontrolünde çıkan araç önce duvara sonra elektrik direğine çarptı. Kazda 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kartepe Aslanbey Mahallesi Birlik Sokak seyir halinde olan Muhammet Ali A.’nın kullandığı 41 AAL 763 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıktı. Araç önce yol kenarında bulunan bir öğrenci yurdunun bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada Muhammet Ali A. ve eşi Yasemin A. yaralandı.

Kazanın ardından bölge sağlık ekipleri gönderildi. Hızla bölge giden ekiplerin ilk müdahalesini ardından yaralılar İzmit SEKA Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların ise hayati tehlikesini bulunduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

04 Mar 2019 - 09:18 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.