Müşterilere sahte içki vermiş
Kandıra’da faaliyet gösteren bir restoranda el yapımı sahte içkileri müşterilerine veren mekan sahibi ve çalışan 3 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kandıra'da bulunan M.A. isimli restoranda sahte içki imal edilerek gelen müşterilere bandrollü içki görünümünde satışa sunulduğu yönünde bilgi alan Kocaeli Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe jandarma ekipleri ile birlikte harekete geçti.
Restorana baskın yapan ekiplerce yapılan aramalarda pet şişeler ile 50 ve 100 cc'lik önceden kullanılmış olan alkol şişeleri ile servis edilmek üzere doldurulan el yapımı 80 litre sahte rakı ele geçirildi.
Vatandaşların sağlığını tehdit edebilecek sahte içkileri restoranda satışa sunduğu belirlenen restoran sahibinin de aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığına götürülen 4 kişi, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
İlgili Galeriler