Lokantada tartıştığı 2 kişiyi vurdu!

İzmit'te bir kişi, lokantada tartıştığı 2 kişiyi tabanca ile bacaklarından vurarak yaraladı.

Olay, gece saatlerinde, Doğan Mahallesi Lozan Caddesi'nde bulunan bir lokantada meydana geldi. Lokantaya gelen O.D. ile burada yemek yiyen 2 kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında O.D., tabancasını çıkartıp 27 yaşındaki D.A. ile 25 yaşındaki D.K.'ya eteş ederek bacaklarından vurdu. O.D. olay yerinden kaçarken, lokantada bulunanlar 112 Acil ve polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen ambulansla 2 yaralı, Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, O.D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

#

18 Eki 2017 - 00:14 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.