Kontrolünü kaybetti, 6 otomobile çaptı: 3 yaralı

Dilovası, TEM Otoyolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, art arda 6 otomobile çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kontrolünü kaybetti, 6 otomobile çaptı: 3 yaralı
Kontrolünü kaybetti, 6 otomobile çaptı: 3 yaralı
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, öğle saatlerinde, TEM yolu Dilovası rampası Ankara yönünde meydana geldi. Erdoğan Ejder yönetimindeki 41 RE 770 plakalı künk yüklü kamyon sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce önünde ilerleyen Oğuzhan Keskin yönetimindeki otomobile ardından da Abdülbaki Keskin, Emrah Taşçı, Cem Beyazıt, Mustafa Kemal Işık ve sürücüsünün henüz ismi öğrenilemeyen otomobillere çarptıktan sonra bariyerlere girerek durdu.

Kazada bazı araçlar çarpışmanın ters döndü. Kazada Emrah Taşçı, Zülfü Gök ve Merter Çetiner yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Ankara istikametinde ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik ekipleri araçları yönlendirdi. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla ulaşım normale döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

#

19 Haz 2018 - 15:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

Ersoy Kandemir KOCAELİ BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI - Sayın il valisinden açıklama bekliyoruz bu ilin trafik kazalarında artışa ne tip önlemler alıyorlarmış?Bir EDS getirip binlerce insanın hayatını kurtarmak varken neden bu EDS Sakarya’da,Düzce’de,Bursa’da yaygın olarak varken Kocaeli’de yaygın değildir?

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 15:25
02

murat - EDS Yİ TAKINCA DEVLET HIRSIZ MİLLET Tİ BURDA DA RAHAT BIRAKMADI DERLER

BİZİM MILLETIMİZE İYİLİK YARAMIYOR

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 15:25
01

Ersoy Kandemir - Son yıllarda otobana gelen düzenlemeler ile kaza oranları ciddi manada azaldı,o yüzden kim ne derse desin gelmeli Murat bey,çünkü son 10 yılda on milyonun üzerinde trafik kazası meydana gelmiş,50000 yani elli binden fazla yurttaşımız hayatlarını kaybetmişlerdir,bunun adı resmen TRAFİK TERÖRÜDÜR,250000 yani ikiyüzbinden fazla yaralı vardır!EDS ŞART OLMASA BOZUK plak misali aynı şeyi yıllardır tekrar etmem inanın!

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 15:25