Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

TEM Otoyolu Çayırova mevkiinde bir otomobil, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybetti . Takla atan otomobilde bir kişi hayatını kaybederken dört kişi ağır yaralandı.

Kaza TEM otoyolu Şekerpınar gişeleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Muhammet T. idaresindeki 34 UAR 69 plakalı otomobil yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybetti. Otomobil, takla atarak metrelerce sürüklendikten sonra  takla atarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazanın ardından bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri gönderildi.

Hızla olay yerine giden sağlık ekipleri  yaralılara müdahale etti. Otomobilde bulunan Selattin Tokmak’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobil içerisinde bulunan ve ağır yaralanan Muhammet T., Necibe T., Nurullah G. ve Safiye G. ise ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ise ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#

21 Kas 2017 - 09:37 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.