Kocaeli'de büyük operasyon… 35 kişi yakalandı!

Kocaeli'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan kişilere yönelik operasyonda 35 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla Kocaeli'de 79 ekip ve 272 personelin katılımıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı.

Operasyon sonucunda, yaralama, cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, silahla tehdit, hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti yapmak gibi suçlardan aranan ve haklarında 1-10 yıl hapis cezası bulunan 35 kişi yakalandı.

Gözaltına alınanlar, gerekli işlemler için emniyete götürüldü.

#

13 Tem 2020 - 11:14 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.