Kediler herkesi seferber etti

Gölcük'te faaliyet gösteren Arslan Gıda firmasının deposunda duran 41 FU 188 plakalı minübüs, yüklenen mallar ile birlikte İzmit'e doğru yola çıktı.

Ayhan  Ceyhan ve yanında bulunan arkadaşı yolda İzmite geldikten sonra araçta miyavlama sesleri geldiğini duyunca hemen araçlarını santral mevkiinde durdurdu. Yaptıkları kontroller sırasında Motor kısmından gelen miyavlama sesleri olduğunu fark edince itfaiye ekiplerine  haber verdi.İtfaiye olay yerine gelmeden önce  Ceyhan ve arkadaşı  1 kediyi dışarıya çıakrtıp karton kutunun içine koydular. Ancak aracın motorundan miyavlama sesleri  gelmeye devam etti.   Tam bu esnada itfiaye ekipleri olay yerine geldi. Aracın motorunun ve alt kısmını kontrol etti. Kediyi göremeyince aracın altında su sıkıldı. Araçta gizlenen  ikinci kedi fark edildi ve  özel kanca ile alınmaya çalışıldı. kedi uzun uğraşlar sonucu    minibüsten inip itfaiye aracının altına geçtiği esnada  yakalandı. Her iki yavru kedi karton kutulara konuldu ve tenha bir ortama bırakılmak üzere  araç sahiplerine verdildi

#

29 Eki 2016 - 12:18 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.