Karısını öldürdü İzmit'e kaçtı!

İstanbul Esenyurt'ta 36 yaşındaki Şenay Akdoğan, aracının içinde eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. İzmit’te olduğunu tespit edilen zanlı her yerde aranıyor.

İstanbul Esenyurt ‘ta Akdoğan, bir marketten alışveriş yapmak için aracını durdurdu. Otomobille kendisini takip eden eşi İhsan Akdoğan, aracını durdurup aşağıya indi. Saldırgan, yavaş adımlarla eşinin aracının yanına gitti ve silahın kabzasıyla camı kırdıktan sonra direksiyondaki kadına iki el ateş etti. Yine aynı yavaş adımlarla aracına binerek uzaklaştı. Ağır yaralanan Şenay Akdoğan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bu olayın ardından polis çok yönlü çalışma başlattı. Polis, elde ettiği görüntülerde cinayeti, kadının ayrılma aşamasında olduğu eşi İhsan Akdoğan’ın işlediğini tespit etti. Şenay Akdoğan’ın kocasından şiddet gördüğü ortaya çıktı. Zanlı İhsan Akdoğan ‘ın karısına uyguladığı şiddetten dolayı 6 ay evden uzaklaştırma aldığı ortaya çıktı.

Polis olayla ilgili çalışma yaparken zanlının, sosyal medya hesabında cinayeti itiraf ettiği anlaşıldı. Zanlının cinayetten 1 saat sonra sosyal medya hesabında yazdığı mesajda, kayınvalidesini suçladı. Karısıyla birbirlerini ölümüne sevdiklerini anlatan zanlı, "3 ay önce kaynanam beni arayarak 'istesem kızımı senden alırım' dedi. Yuvamı kurtarmak için elimden gelenini çok ama çok fazlasını yaptım. Eşim bana ‘annem kocanla barışırsan sütünü helal etmem' dedi. Bir ana evladına bunu yapar mı? Yaptı işte. Birimiz öldü birimiz de ölüme doğru gidiyor dostlar" dedi. Zanlı aracının içinde çekilmiş fotoğrafı ile paylaştığı bu notta, yer bildirimi olarak Kocaeli'nde olduğunu kaydetti. Kocaeli'de olduğunu tespit edilen zanlı her yerde aranıyor.

#

02 Kas 2017 - 09:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.