İYİ Parti Meclis Üyesi ihaleye fesat karıştırmaktan gözaltında!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, ihaleye fesat karıştıran şebekeye operasyon yaptı. Gözaltına alınan isimler arasında İYİ Parti Körfez Meclis üyesi Arif Ersoy'un de bulunduğu öğrenildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kocaeli merkezli bir suç örgütünü çökertti.

KOM ekipleri, ihaleye fesat karıştırma ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Kocaeli icra müdürlüklerinin düzenlemiş olduğu taşınır ve taşınmaz mallar için yapılan ihalelerde usulsüzlük yapıldığı, bu gruptaki şahısların ihalelere katılım sağlayan şahıslar ile ihale öncesi irtibat kurarak şahısların ihaleye girmesini engelledikleri ya da ihalelere girmeme karşılığında ücret talep ettiklerini belirlendi.

Soruşturma kapsamında suçları tespit edilen Kocaeli’de ikamet eden 28 kişi, İstanbul’da ikamet eden 4 kişi ve Balıkesir’de bulunan 1 kişi olmak üzere olmak üzere toplam 33 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik dün sabah saat 06.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan isimler arasında İYİ PartiKörfez Belediye Meclis üyesi Arif. Ersoy’un da olduğu öğrenildi. Arif Ersoy’un gözaltına alınması İYİ Parti camiasında şok etkisi yarattı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan şüpheliler daha sonra adliye sevk edilecekler.

19 Haz 2019 - 12:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.