İşte o silahlı saldırının dakikalar sonrası yaşananlar!

İzmit'te, dün yaşanan silahlı saldırın olayın dakikalar sonraki görüntüleri ortaya çıktı

Olay, dün akşam saatlerinde, Bekirpaşa Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi'nde meydana geldi. Semih Balta ile arkadaşları sokak üzerindeki mağazanın önünde oturduğu sırada taksi ile gelen Halil Demir pompalı tüfekle ateş açtı. Semih Balta, tüfekten çıkan saçmaların kasığına ve bacağına isabet etmesiyle, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli taksiyle kaçtı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Semih Balta, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Semih Balta'nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Yaşanan silahlı saldırı olayı sonrası yaşanalar bir vatandaş tarafında görüntülerdi. Saldır olayından dakikalar sonra çekilen görünmelerde, sağlık ekiplerinin Semih Balta'ya müdahalesi görüyor.

08 Tem 2019 - 09:54 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.