İnşaat işçilerini taşıyan minibüs elektrik direğine çarptı: 5 yaralı

İzmit’te meydana gelen trafik kazasında inşaat işçilerini taşıyan minibüs elektrik direğine çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

İnşaat işçilerini taşıyan minibüs elektrik direğine çarptı: 5 yaralı
İnşaat işçilerini taşıyan minibüs elektrik direğine çarptı: 5 yaralı
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, merkez istikametine seyir halinde olan ve inşaat işçilerini taşıdığı öğrenilen Uğur Karhan (28) idaresindeki 77 DC 871 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırımdaki elektrik direğine çarptı.

Kaza esnasında araçta bulunan işçilerden sürücü Uğur Karhan ile birlikte Sadettin Filiz ve Suriye uyruklu oldukları öğrenilen İbrahim Şani, Cevat Haşim ve Abdülaziz Hacı Hüseyin yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesine ve Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan minibüs çekici ile otoparka götürüldü.

22 Mar 2018 - 15:17 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.