Güvenlik güçleri tedbiri elden bırakmıyor... 14 şahıs yakalandı

2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde,  çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik alınan tedbirler kapsamında, okul çevreleri ve okul servis araçları denetlendi.

Yurt genelinde ve ilimizde eş zamanlı olarak yapılan denetimler, Jandarma bölgesinde de 59 unsurda bulunan 234 personel ile 32 uygulama noktasında gerçekleşti.  

Uygulamalar kapsamında 3 bin 336 şahıs sorgulanırken, bu şahıslardan haklarında çeşitli suçlardan aranma ve yakalanma kaydı bulunduğu belirlenen 14 şahıs yakalandı.

Jandarmanın uygulamalar kapsamında, toplam 176 umuma açık yer 73 metruk bina ve 83 okul kontrol edildi.  Kontrol edilen servis araçlarından, 3 servis aracı çeşitli eksik ve kural ihlalleri nedeniyle trafikten men edilirken, 7 servis aracına bin 513 lira para cezası uygulandı.

Ayrıca okul çevrelerinde kontrol edilen bin 1261 normal araçtan 9’u çeşitli  eksiklik ve kural ihlallerinden dolayı trafikten men edilirken, 21 araca 55 bin 537 TL para cezası uygulandı.

10 Şub 2019 - 13:32 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.