Freni patladı araçları ezdi: 5 yaralı

İzmit Santral yokuşunda büyük bir kaza meydana geldi…

Freni patladı araçları ezdi: 5 yaralı
Freni patladı araçları ezdi: 5 yaralı
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Bugüne çok sayıda ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde, yine feci bir trafik kazası meydana geldi. İddialara göre Mustafa Fil idaresinde olan 41 HE 384 plakalı kamyonet,  yokuş aşağı  indiği esnada frenleri patladı.  Araç kendisi ile aynı istikamette bulunan 54 VK 756, 54 AU 668, 07 GCH 53 ve 36 FL 148 plakalı araçlara çarparak bariyerlerin üzerinden kaldırıma çıktı. Aracın kontrolünü bir türlü sağlayamayan kamyonet şoförü daha sonra aracı ile  yaklaşık 1 metre yükseklikten Eyüp Kaymaz Sokağa uçarak burada bulunan 16 CDJ 46 ve 41 KT 724 plakalı  araçlara çarptı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazayı görenler bir yandan kazazedelere yardım ederken, diğer yandan polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi.  Olay yerine gelen ekipler araçlarda bulunan biri kadın 5 yaralıyı alarak Çevre hastanelere sevk etti.   Önündeki araçları biçtikten sonra aile sağlık merkezinin kapısı önünde duran kamyonet ile kazaya karışan diğer araçlar,  olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında çekici ile otoparka çekildi.  Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, vatandaşlar bulvarın  çok dik olduğunu, daha öncede benzer bir çok kazanın yaşandığını, birkaç defa araçların  yoldan çıkarak sağlık ocağına girdiğini belirterek yetkililerin yolda önlem almasını istedi

Olay yerinden fotoğraflar…

20 Şub 2018 - 15:53 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitli - bir değil 2 değil defalarca kaza oluyor. o yoldan kamyonetlerin ulaşımı yasak olduğu halde İZMİT BELEDİYESİNE ait olan ve içinde taş yüklü bir kamyonetin kaza yapması treji komik bir durum. Allahtan cana birşey olmadı. Büyükşehir Bld. yaptığı mühendislik harikası yoldan herhalde gururlanıyordur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 15:53