Evinden yüzlerce uyuşturucu madde çıktı ama yine serbest kaldı!

İzmit’te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir evde yüzlerce uyutucu madde ele geçirildi ama şahıslar serbest kaldı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucu, İzmit Kozluk Mahallesi'nde ikamet eden S.T. isimli bir şahısın uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgilere ulaşıldı.

Elde edinilen bilgiler doğrultusunda ekipler şahısın adresine baskın yaptı. Yapılan baskında S.T. ve S.Ç. isimli 2 kişi gözaltına alınırken, adreste 617 adet uyuşturucu ve uyarıcı özelliği bulunan sentetik ecza hapları ile 4 adet uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan Şüpheliler sevk edildikleri adli merciiler tarafından adli kontrolle serbest kaldı.

#

07 Şub 2020 - 12:40 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.