Enis Göçer yaşama tutunmaya çalışıyor

TEM Otoyolu Dilovası kesiminde dün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralanmıştı. O kazada ağır yaralanan isimler arasında AK Parti İl Gençlik Kolları’nda çeşitli görevlerde bulunmuş, Kocaeli Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Enis Göçer’in de olduğu öğrenildi

TEM Otoyolu Dilovası kesiminde dün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ağır olanlar vardı. Kazada ağır yaralanan isimlerden birinin AK Parti İl Gençlik Kolları’nda çeşitli görevlerde bulunan, aynı zamanda Kocaeli Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı ve Kocaeli Anadolu Dernekler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olan Enis Göçer olduğu öğrenildi. Ajanslarca servis edilen haberde, Enis Göçer ismi E.G. şeklinde verilmişti. Kazada ağır yaralananlar arasında Enis Göçer’in olduğu, sosyal medyada sevenlerinin yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı. Enis Göçer'in Gebze'de özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi altına alındığı, 72 saatlik bir uyuma sürecinde olduğu öğrenildi. Dostları hastaneye akın ederken, Göçer’in yaşam mücadelesini kazanması için duada bulunuyor.

7 KİŞİ YARALANDI

Kaza öğlen saatlerinde Dilovası TEM Otoyolu Tavşancıl mevki İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; E.S.'nin kullandığı 34 TB 9196 plakalı kamyonet, Tavşancıl mevkiinde H.E. idaresindeki 63 MA 6496 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrasında araçlarda bulunan sürücü ve yolcular hasar bakmak için dışarı çıktı. Bu sırada kazayı fark etmeyen Enis Göçer idaresindeki 41 EG 046 plakalı otomobil ise araçtan inenlere çarptı. Meydana gelen kazada yaralanan 7 kişi yaralandı.

#

06 Haz 2020 - 10:31 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Erbay Metin - Direksiyonda dikkatsizlik hatasının sonucu mal ve can kaybıdır. Dilerim mal kaybı ve yaralanma ile ölümsüz atlatılır.

Yaralılara sağlık dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Haziran 10:31